DESPRE NOI ...

Hotelul Poenita beneficiaza de o pozitie privilegiata in orasul Sighisoara, supranumita si ''PERLA TRANSILVANIEI'', fiind situat intr-un cadru pitoresc, inconjurat de vai si dealuri care invita la odihna si recreere. Este situata la 1,5 km de Cetatea Medievala si la 2,5 km de Manastirea SF. Dimitrie. 

Situat intr-o zona cu multa liniste, Hotelul Poenita iese in evidenta prin arhitectura unica si confortul deosebit al camerelor. Atmosfera binevoitoare a hotelului, aerul curat si proaspat, racoarea de dimineata si briza de seara lasa cele mai placute senzatii.
Cateva ore petrecute antr-o astfel de ambianta, care combina armonios deservirea hoteliera impecabila cu o frumusete de neuitat a naturii, umple vizitatorii cu voiciune si energie, restabileste sentimentul de confort interior si abilitatea evaluarii integre a situatiei in lumea de afaceri, care este in continua miscare.

Structura Hotelului

• Spatiul de cazare al Hotelului Poenita este impartit in 29 de camere cu 2 paturi individuale (twins), 4 camere cu 3 paturi individuale, coresponzand celor mai drastice rigori impuse de standardele pietei occidentale.
Fiecare camera are in dotare: Grup Sanitar Propriu, TV, Telefon, Wi-Fi. 
• Restaurant (sala principala + separeu cu 60 de locuri)
• Terasa de vara (30 de locuri) 
• Parcare proprie 

HOTEL POENIȚA SIGHISOARA